Portfolio av André Aznar

SYLVESTERLOPPET 2009 – Löplopp med stort behov av profil

KUND Solvikingarna
MIN ROLL Logo & Profildesign
INFO Ett löplopp som går av stapeln varje år kl. 12.00 på Nyårsafton och som efter 28 år fortfarande inte hade något ordentligt material för att kommunicera med potensiella deltagare.

Jag fick i uppgift att ta fram en logo samt övrigt profilmaterial som t. ex. skyltar med Kilometerinformation, informationsskyltar, nummerlappar, enkel infofolder, web-banners och vi beslutade även att göra en websida baserat på wordpress.org för att kunna kommunicera information före under och efter loppet.
På grund av att det fanns väldigt dåligt bildunderlag för produktion var jag även på årets lopp och fotade lite bilder inför nästa års produktion.

Då Sylvesterloppet är ett fenomen som finns över hela världen, med Rio som har det största, och även runt om i andra Svenska städer. Därför ville jag med profilen visa förmedla att ska man springa ett Sylvesterlopp i Sverige så är det detta som gäller.

Folder fram+bak

Folder insida

KM skylt

Reply